Четвер, 29 лютого 2024 09:48

Велика Британія передасть Україні сучасну машину розмінування

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Велика Британія передасть нову гусеничну машину розмінування Minewolf 370 для потреб Збройних Сил України.

Машина, яку розробила та виробляє швейцарська компанія Minewolf Systems, є пілотованою гусеничною платформою з захищеною бронекапсулою оператора та мінним тралом.

Мінний трал пристосований для розмінування територій з густою та важкопрохідною рослинністю, що особливо актуально для розмінування типових українських земель – лісопосадок та сільськогосподарських угідь.

Трал дає можливість знешкоджувати міни з вагою вибухової речовини до 15 кілограмів у тротиловому еквіваленті. Заглиблення розмінування тримається на 35 сантиметрах, рослинність на ґрунті видаляється, велика рослинність – роздроблюється.

Minewolf може знешкоджувати протитанкові та протипіхотні міни та має середню продуктивність розмінування від 15 000 м² до 30 000 м² на добу.

Розмінувальник може працювати у двох режимах: пілотованому та безпілотному. Сигнал пульта дистанційного керування дозволяє оператору перебувати на відстані до одного кілометра.

Гусенична машина оснащується дизельним двигуном DEUTZ потужністю 367 кінських сил.

Модульна конструкція MW 370 має систему кондиціонування, яка дає можливість працювати у дуже складних метеорологічних умовах.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, крім того, на борту встановлені системи моніторингу відмов її вузлів та агрегатів. Безпеку оператора забезпечує V-подібне днище та захисне скло, яке витримує влучання бронебійних боєприпасів.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: