Вівторок, 27 лютого 2024 15:00

Команда Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури посилює співпрацю з обʼєднанням міжнародних парламентарів United for Ukraine (U4U)

У складі делегації U4U в Києві було більше двадцяти представників парламентів європейських країн. Її ініціатором став Андріус Кубілюс, член Європарламенту, колишній прем'єр-міністр Республіки Литва разом з міжнародною міжпартійною коаліцією депутатів Європейського парламенту та членами національних парламентів.

Партнерська мережа U4U працює над залученням міжнародної підтримки та просуванні інтересів України на рівні Європарламенту та національних парламентів країн.

У фокусі розмови – пріоритети відновлення на 2024 рік: відновлення житла, відновлення і захист критичної інфраструктури, створення нових робочих місць.

«Ми говоримо про необхідність комплексного відновлення: житла, соціальної та муніципальної інфраструктури, бізнесу. І зі свого боку ми готові надавати умови бізнесу, який долучатиметься до відновлення України», —- наголосила заступниця Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Олександра Азархіна.

Всього мережа U4U налічує понад 500 політиків, державних діячів та експертів з 30 країн світу. Діяльність U4U фокусується на таких довгострокових темах:

  • Військова допомога та системна фінансова підтримка ЄС для України

  • Європейська інтеграція України

  • Відновлення після війни

  • Міжнародний трибунал та відповідальність росії

  • Санкції, заморожування та конфіскація активів росії

  • Реакція на енергетичні та продовольчі кризи

Підписуйтеся на сторінки Міністерства відновлення у соцмережах Facebook, Twitter, Telegram




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: