Вівторок, 02 січня 2024 18:14

ЗСУ отримали машини механізованого розмінування Hydrema

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, підрозділи розмінування, що входять до складу Командування Сил підтримки ЗСУ, отримали машини механізованого розмінування Hydrema 910 MCV.

Спеціалізовані машини були надані Україні іноземними партнерами. Фото цих машин оприлюднило Головне управління протимінної діяльності, цивільного захисту та екологічної безпеки Міноборони.

Знімки були зроблені наприкінці грудня минулого року, під час перевірки готовності до виконання завдань за призначенням новостворених підрозділів розмінування.

Вже найближчим часом дані Hydrema 910 MCV будуть задіяні у розмінуванні деокупованих українських територій.

18-тонна машина механізованого розмінування Hydrema 910 MCV призначена для ефективного знешкодження протитанкових та протипіхотних мін, що містять до 10 кг вибухових речовин.

Система розмінування машини оснащена блоком з 72 ланцюгами із закріпленими на їх кінцях бойками та дефлекторним екраном для захисту від вибухів та осколків.

Дані ланцюги прикріплені до обертової осі (ротора) і утворюють систему бойкового трала. Ротор приводиться в дію гідравлічно, а заглиблення в грунт бойкового трала регулюється вручну або автоматично.

Рама виготовлена зі сталі з високою міцністю на розрив, що робить її стійкою до ударів та осколків.

Сама кабіна машини броньована, щоб витримувати влучання уламків. У просторій кабіні є місця як для оператора, так інструктора, а також поворотне сидіння, що забезпечує оператору найкращі умови для роботи.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, усі основні функції машини керуються за допомогою джойстиків і кнопок.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: