Середа, 13 грудня 2023 10:23

Швейцарська компанія передасть Україні 60 машин для розмінування

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, до середини 2024 року швейцарська компанія Global Clearance Solutions поставить Україні 60 машин для розмінування.

«Компанія Global Clearance Solutions (GCS) пишається тим, що від початку конфлікту в Україні прийняла виклик, пов'язаний зі смертоносними наземними мінами та вибухонебезпечними залишками війни, і, маючи досвід роботи в усьому світі, працює на місцях і постачає наші дистанційно керовані механічні технології розмінування протягом 2023 року», - йдеться в повідомленні.

Як зазначає генеральний директор та співзасновник Філіп фон Міхаеліс, ці найсучасніші платформи потребують навчання та жорстких протоколів безпеки, які, звісно, компанія пропонує своїм клієнтам та партнерам.

«До середини 2024 року ми доставимо в Україну шістдесят платформ для розмінування, які допоможуть створити безпечне середовище, сприятимуть відновленню цивільних та рятуватимуть життя.

Ми вдячні донорам, які роблять цю роботу можливою: Федеральному міністерству економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ), KfW та DEG Impulse», – додали в компанії GCS.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, швейцарська компанія Global Clearance Solutions відкрила в Україні сервісний центр для безпілотних машин для розмінування.

Центр працюватиме у Києві для того, щоб консультувати українських фахівців і допомагати з обслуговуванням і ремонтом розмінувальних машин GCS-200 та GCS-100, перші з яких вже працюють в Україні і використовуються, зокрема, Державною службою з надзвичайних ситуацій та агрохолдингом «Нібулон».




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: