Четвер, 07 грудня 2023 15:30

Верифікація права власності на зруйноване майно: нова серія онлайн семінарів

Отримання українцями компенсацій за зруйноване або пошкоджене майно багато в чому залежить від чіткої роботи органів місцевого самоврядування. Зокрема підтвердження права власності на майно часто стає проблемою в цьому процесі.

Як відбувається припинення/підтвердження права власності? Що робити у ситуації відсутності відповідних документів на володіння майном? Які процедури спадкування зруйнованого житла?

З цими та багатьма іншими питаннями пропонуємо розібратися на першому семінарі з нової серії освітніх заходів, що будуть присвячені верифікації права власності на зруйноване/пошкоджене внаслідок російської агресії майно.

11 грудня 2023 о 13:00 відбудеться семінар для представників громад Київської області та міста Києва. Спікерами будуть Ольга Оніщук та Андрій Слабінський – експерти ГО «Поверни своє».

Для участі реєстрація обов’язкова

Посилання на семінар буде відправлене напередодні заходу на електронну пошту вказану учасником.

Розклад наступних семінарів:

  • 12 грудня 13.00 – семінар для представників громад Чернігівщини;

  • 13 грудня 13.00 – для представників громад Миколаївщини.

Семінари в першу чергу будуть корисними для представників органів місцевого самоврядування, в яких вже створено комісії з розгляду питань щодо надання компенсацій. Також запрошуємо членів комісій з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені/пошкоджені об’єкти нерухомого майна, фахівці ЦНАПів та інших органів залучених до опрацювання заяв про надання компенсації.

Програма ініційована Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України спільно з Офісом Ради Європи в Україні, за участі експертів ГО «Поверни своє».

ГО «Поверни своє» є національним консультантом Офісу Ради Європи в Україні у сфері внутрішнього переміщення та захисту прав українців, які постраждали від війни.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: