Субота, 01 липня 2023 12:12

На Дунай сухопутним шляхом перевезли буксири та мобільні крани

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія «Нібулон» здійснила унікальну операцію з перевезення чотирьох буксирів і двох кранів з району Миколаєва до Ізмаїлу сухопутним шляхом.

Компанія «Нібулон» здійснила унікальну операцію з перевезення своїх буксирів із Миколаєва до Ізмаїлу на півдні Одеської області. Їх транспортували сухопутним шляхом у розібраному вигляді.

Також разом із чотирма буксирами було доставлено і два грейферні мобільні крани Terex Fuchs MHL 385.

З січня по червень 2023 «Нібулон» зміг транспортувати 80 тис. т зерна з Ізмаїлу в румунський порт Констанца, що склало 15% від загального обсягу перевезень компанії.

Кожен із кранів виконує один розвантажувальний цикл всього за 20 сек., що дозволяє наповнити 35-тонну вантажівку всього за 5 – 6 хвилин. Продуктивність його роботи становить 350–400 т за годину.

Кран укомплектовано грейфером місткістю 5 куб. Маса Terex Fuchs MHL 385 складає 74 т (з грейфером – 75,5 т). Дизельний двигун розвиває 371 к. с. Максимальна швидкість на першій передачі – 8 км/год. Екіпаж – 4 особи.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, ці крани були придбані свого часу для доведення обсягів перевезення зерна Дніпром та Південним Бугом до 3 млн т на рік.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: