Понеділок, 05 липня 2021 09:54

З’явився самоскид Scania із приводом 8х8

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, унікальний автомобіль Scania V8 650S 8×8 замовила французька компанія Miloc TP, що спеціалізується на транспортуванні сипучих матеріалів, будівництві, земляних роботах і знесенні старих споруд.

Вантажівка обладнана V-подібним 8-циліндровим двигуном, потужністю 650 к. с., який розвиває максимальний крутний момент 3300 Нм. Такий варіант в чотиривісному шасі зустрічається вкрай рідко.

І при цьому транспортний засіб отримав кабіну серії S зі середньовисоким дахом, яку зазвичай можна зустріти в тягачах міжнародних автоперевізників. Шасі було доповнено позашляховим пакетом XT, і небюджетними елементами всередині кабіни.

Ваговоз комплектується 30-тонною вантажною системою мульти-ліфт, яку використовують для змінних самосвальних кузовів з об'ємом 25 м3.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, повна маса Scania V8 650S 8×8 становить 44 тонни, а вантажопідйомність – 32 тонни. Машина транспортує 5-вісний причіп фірми TR'AX Trailers, і в разі потреби сукупна маса автопоїзда досягає 110 тонн.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: