Понеділок, 05 квітня 2021 09:55

Caterpillar представив колісний навантажувач підвищеної потужності

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, згідно із заявою виробника, новий колісний навантажувач Cat 992 має на 32% вищу продуктивність, у порівнянні із попередньою моделлю 992К

Також цей новий великогабаритний навантажувач для гірничих робіт знижує витрати на технічне обслуговування на 10%. Машина оснащена новим двигуном Cat, потужністю до 823 к.с. Вдосконалення конструкції трансмісії, мостів і головної передачі, а також новий двигун забезпечують на 20% довший інтервал для планової заміни компонентів.

Стандартна вантажопідйомність досягає 25,5 тонн для кар'єра і 30 тонн для навантаження-розвантаження сипучих матеріалів.

Новий Z-подібний механізм важеля, оптимізований для підвищення продуктивності, а також поліпшення колісного тягового зусилля і зусилля відриву, забезпечують більшу продуктивність і ефективність машини. Модель Cat 992 забезпечує на 9,5% більше тягове зусилля під час копання і до 20% більше зусилля відриву.

Нові стандартні засоби автоматичного управління уповільненням відключають муфту крильчатки, включають муфту блокування і використовують уповільнення навісного обладнання та насосів вентилятора для уповільнення машини на ухилі. Доступні вдосконалені засоби автоматичного управління уповільненням з функцією гальмування двигуном дозволяють повністю контролювати швидкість машини на ухилі.

Вдосконалені кути площини відкату і удару, довший ківш, а також більш міцна і велика його нижня частина збільшують коефіцієнт заповнення ковша на 10%.

Кабіна машини Cat 992 з новою конструкцією покращує огляд, пропонує інтуїтивно зрозуміле управління і включає в себе технології нового покоління для підвищення ефективності за рахунок легкодоступної інформації. Його більш високе лобове скло збільшує площу поверхні скла на 25%, в результаті чого видимість збільшується на 10%. Оператори оцінять збільшене на 50% простір для ніг і велику ширину в колінах в кабіні.

Нові органи управління 992 забезпечують комфорт управління протягом тривалої зміни і оснащені електрогідравлічним рульовим управлінням з регулюванням швидкості і зворотним зв'язком по зусиллю. Два 254-мм (10-дюймових) кольорових світлодіодних монітори відображають керування машиною і робочі функції.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, окремий 203-міліметровий (8-дюймовий) екран забезпечує спеціальний канал перегляду стандартної камери заднього огляду, який можна доповнити додатковим оглядом на 270 градусів і виявленням об'єктів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: