П'ятниця, 04 грудня 2020 12:24

Komatsu представив величезний екскаватор і бульдозер

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, компанія Komatsu анонсувала дві нові великі машини: гідравлічний екскаватор PC1250-11R і бульдозер D71PX / PXi-24.

Гідравлічний екскаватор PC1250-11R оснащений новим двигуном власної розробки, покращеним за рахунок поліпшення паливної ефективності, безпеки та функціоналу, такого як KOMTRAX Plus.

Ця машина замінить попередні моделі 120-тонних гідравлічних екскаваторів з поліпшеними характеристиками і безпекою. На додаток до звичайного режиму потужності (P) і економічному режиму (E), тут передбачено режим потужності плюс (P +), необхідний для виконання завдань із високим навантаженням. Це підвищило продуктивність роботи на 8%.

Також завдяки підвищенню паливної економічності двигуна, зниженню втрат в гідравлічній системі, застосуванню високоефективного охолодження і автоматичної зупинки на холостому ходу, паливна ефективність PC1250-11R була покращена на 6%, навіть при використанні режиму потужності (P). Конструкція при цьому гарантує безпечну і комфортну роботу операторів на складних ділянках роботи.

Новинка також оснащена KomVision (система периферійних камер машини) в якості стандартного устаткування.

Бульдозер D71PX / PXi-24 - найбільша серед нових моделей бульдозерів Komatsu, обладнаних системою HST, і він цілковито сумісний зі специфікаціями відвалу D65PX-18 PAT.

HST, що дозволяє плавно змінювати швидкість, і специфікація відвалу PAT, що дає змогу працювати під кутом, забезпечують чудовий поворотно-натискний рух і вирівнювання. Окрім цього, конструкція бульдозера HST з дуже похилим носом забезпечує відмінний огляд вперед, потужність двигуна поліпшена, а новий відвал великої вантажопідйомності значно скоротив обсяг земляних робіт.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на бульдозері D71PXi-24 встановлена ​​нова система ICT «Intelligent MACHINE CONTROL 2.0».




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: