Неділя, 11 серпня 2019 14:15

Komatsu представила новий фронтальний навантажувач

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, в новій моделі виробник обіцяє, серед іншого, покращити паливну економічність.

Нова модель фронтального навантажувача WA900-8 від Komatsu America Corp. вагою 116 т спроектована для завантаження 60-150 тонних самоскидів. Новинка має модифікований профіль ковша, що максимізує його наповнення та, тим самим, збільшить продуктивність. Як і більшість представників модельного ряду Коmatsu, WA900-8 оснащений зручним пневматичним сидінням, 7-дюймовим дисплеєм, удосконаленою системою рульового управління за допомогою джойстика і електронними важелями управління робочим обладнанням.

Як і раніше, виробник обіцяє зменшити витрату палива при збереженні рівня продуктивності за рахунок програми Komatsu SmartLoader Logic. За словами менеджера компанії, колісний навантажувач оснащений поліпшеною гідросистемою для забезпечення гідравлічного потоку в залежності від вимог застосування, економії пального і зниження температури гідравлічного масла.

Нарешті, Komatsu WA900-8, як запевняють представники компанії, має повністю перероблену передню і задню раму і важелі з’єднання, що робить його шасі найміцнішими в історії моделі.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: