Неділя, 01 вересня 2019 16:51

Світовий лідер з виробництва дизельних двигунів представив дві новинки

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, компанія Cummins розширить асортимент двигунів серії X15.

Один з лідерів в області виробництва дизельних двигунів компанія Cummins розширює лінійку X15 2020 року новими моделями серії Efficiency і Productivity.

Модернізований двигун серії X15 Efficiency забезпечує економію пального до 5% в порівнянні з попередньою версією. Збільшено міжсервісний інтервал, зокрема інтервал заміни масла становить 75000 миль.

Основна перевага нового двигуна X15 Productivity – його можливість задовольняти найрізноманітніші запити клієнтів, він підійде як для бетонозмішувачів, так і для сміттєвозів або великих самоскидів. Представники Cummins заявляють, що двигуни серії Productivity мають більш високу вихідну потужність, ніж будь-який інший 15-літровий двигун.

«Новий двигун серії 2020 X15 Efficiency забезпечує велику економію пального і ще більше знижує викиди парникових газів», – сказав Бретт Меррітт, віце-президент з виробництва двигунів для автомобільних доріг Cummins. – «Ми знаємо, що залишатися в дорозі – це те, що потрібно замовникам для досягнення своїх бізнес-цілей, і ми прагнемо надавати продукти, які допомагають їм бути максимально успішними».




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: