П'ятниця, 12 серпня 2022 11:58

В Києві у російської компанії вилучили 18 вантажівок MAN

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в управління АРМА передали техніку й автомобілі російської компанії на 30 мільйонів

Подільська окружна прокуратура міста Києва передала в управління АРМА18 одиниць важкої техніки та 12 легкових автомобілів російського підприємства на понад 30 млн гривень.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

«Подільська окружна прокуратура міста Києва передала в управління АРМА 18 одиниць важкої техніки та 12 легкових автомобілів, які були вилучені у підприємства-резидента рф в межах досудового розслідування.

Прокурори окружної прокуратури здійснюють процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактами привласнення коштів в особливо великих розмірах, а також фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади (ч. 5 ст. 191, ч. 3 ст. 110-2 КК України).

У межах даного провадження правоохоронці досліджують діяльність підприємства, засновниками якого резиденти рф», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, за місцем розташування підприємства провели обшуки, у ході яких вилучено 11 вантажівок марки MAN, 5 тягачів, 2 фури та 12 легкових автомобілів на загальну суму понад 30 млн грн.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: