Четвер, 19 травня 2022 11:41

Прокуратура вилучила 20 вантажівок «МАЗ»

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Подільська окружна прокуратура міста Києва спільно з правоохоронцями передала в управління Агентства з виявлення, розшуку та управління активами 20 вантажівок та корпоративні права двох підприємств.

Про це повідомляє Офіс генпрокурора.

«За процесуального керівництва прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами привласнення майна та фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, зміни меж території або державного кордону України (ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 110-2 КК України).

Встановлено, що в місті Києві здійснюють свою діяльність два підприємства – ДП «Автомаз Україна» та ТОВ «З іноземними інвестиціями «Торговий Дім «МАЗ-Україна», кінцевими бенефіціарними власниками яких є державна структура, підконтрольна уряду РБ», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в ході досудового розслідування на згаданих підприємствах провели обшуки, вилучили 20 вантажівок марки «МАЗ» на загальну суму понад 20 млн грн, на які згодом наклали арешт.

 

 




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: