Четвер, 12 травня 2022 12:34

Німецький концерн Siemens іде з Росії

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, німецький концерн Siemens іде з російського ринку через повномасштабне вторгнення РФ до України.

Про це йдеться у повідомленні компанії. Siemens вже розпочав процедуру припинення своєї виробничої та операційної діяльності.

У Siemens нагадали, що після початку війни Росії в Україні компанія призупинила нові операції та міжнародні поставки в РФ і Білорусь. Міжнародні санкції та потенційні контрзаходи впливають на діяльність компанії в Росії, зокрема, на залізничне обслуговування та ремонт.

Siemens вирішила провести впорядкований процес виходу з Росії, сказав CEO компанії Роланд Буш.

«Ми оцінюємо вплив на наших людей і продовжимо підтримувати їх у міру наших здібностей. Водночас ми надаємо гуманітарну допомогу нашим колегам та народу України та підтримуємо заклики світової спільноти до світу», - сказав глава Siemens.

Зараз до сфери діяльності Siemens входять операції у сфері автоматизації та цифровізації для промисловості, інтелектуальної інфраструктури, транспорту, розподілених енергосистем.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в 2020 році компанія провела spin off, в результаті якого виділила енергетичний підрозділ в окрему компанію Siemens Energy. В РФ Siemens Energy є одним із основних постачальників енергообладнання.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: