Понеділок, 04 жовтня 2021 10:00

В Києві відбудуться найбільші виставкові події в галузі спецтехніки

ЗАПРОШУЄМО ВІДВІДАТИ XIX Міжнародну спеціалізовану виставку КОМУНТЕХ-2021 та XII Міжнародну спеціалізовану виставку ДОРТЕХЕКСПО-2021.

З 19 по 21 жовтня на території Міжнародного виставкового центру (Київ, Броварський проспект, 15, станція метро «Лівобережна») пройдуть найбільші виставкові події в галузі:

XIX Міжнародна спеціалізована виставка КОМУНТЕХ-2021 (комунальна та спецтехніка, міський транспорт, поводження з відходами, благоустрій, комунальна теплоенергетика, smart city);

XII Міжнародна спеціалізована виставка ДОРТЕХЕКСПО-2021 (матеріали для будівництва та реконструкції доріг, дорожньо-будівельна техніка, безпека дорожнього руху, паркування, придорожній сервіс).

Понад 150 компаній з 12 країн презентують свої новітні зразки й розробки в двох павільйонах МВЦ, а також на відкритому майданчику. Загальна площа експозиції — 20 000 кв. м.

Виставки КОМУНТЕХ/ДОРТЕХЕКСПО це:

  • Лідери світового ринку спецтехніки;
  • 74% постійних учасників;
  • Стратегічна підтримка з боку Мінрегіону;
  • Прямі контакти з цільовою аудиторією.

Після торішніх ковідних обмежень виставки стрімко набирають обертів. Особливу увагу відвідувачів традиційно привертає ХIХ Міжнародний Конгрес «Інституційні та технічні аспекти реформування житлово-комунального господарства», організатором якого виступає Мінрегіон України. Дводенний Конгрес проходитиме одночасно в трьох наймісткіших конференц-залах МВЦ, із запрошенням фахівців галузі, а також голів ОТГ, мерів і профільних асоціацій.

Різноманітною й насиченою очікується експозиція спецтехніки на виставках КОМУНТЕХ і ДОРТЕХЕКСПО. Багаторічні учасники підготували свої новинки: ТОВ «ТЕХКОМПЛЕКТ» продемонструє автопаливозаправники та самоскиди власного виробництва; ТОВ ТД «БУДШЛЯХМАШ» презентує нові моделі сміттєвозів; ТОВ ТД «АЛЬФАТЕХ» — нову серію колісних екскаваторів HYUNDAI та новинку на ринку України — катки BOBCAT; МПП «МОДУС» — вантажопідйомну техніку PALFINGER SANY і FASSI; на стенді Компанії «АВТЕК» буде презентовано техніку провідного виробника RASCO; ТОВ «АВТО-РЕГІОН» запропонує відвідувачам виставки широкий модельний ряд універсальних шасі DAEWOO Maximus зі спеціальним обладнанням від ÜSTÜN-EL Ltd. Şti.; «родзинкою» стенду ТОВ «УКРТРАК» стане сміттєвоз KADEME.

Крім традиційних учасників виставки, ми раді вітати нові компанії, що вперше презентують свою техніку на КОМУНТЕХ і ДОРТЕХЕКСПО: ТОВ «Крани України» з демонстрацією автокрана KOBELKO; ТОВ «ІМПЕРІКС» презентує новий бренд на ринку України — спецтехніку BULL; ДП «Дорожній науково-технічний центр» привезе мобільний комплекс на базі автомобіля Skoda Octavia A7 для оцінювання якості засобів організації дорожнього руху з єдиним в Україні приладом для вимірювання якості дорожньої розмітки в русі LTL-M від датської компанії DELTA; компанія «Трелер Україна» — цементовоз GUVEN MAKINA — хіт продажів 21 року, і нову модель самоскидного напівпричепа виробництва ALI RIZA USTA.

Отже, до виставки залишився місяць! Запрошуємо всіх фахівців галузі пройти електронну реєстрацію на нашому сайті, ознайомитися з програмою, списком учасників і стежити за всіма останніми новинами на наших сторінках в соцмережах! До зустрічі на КОМУНТЕХ і ДОРТЕХЕКСПО!

Онлайн реєстрація ОБОВ’ЯЗКОВА:

КОМУНТЕХ - https://bit.ly/3uw66Mh

ДОРТЕХЕКСПО - https://bit.ly/39Sfosv

Контакти:

тел.: (044) 201-11-59, 201-11-66

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: