Четвер, 20 травня 2021 11:34

Принцип виробництва на заводі IVECO отримав престижну нагороду

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, проект контролю виробництва на італійському заводі IVECO отримав премію Manufacturing Leadership Awards 2021.

Нагороди Manufacturing Leadership Awards-2021, що присуджуються групою міжнародних експертів, були представлені на віртуальній церемонії нагородження 19 травня 2021 р. – передає SpecMachinery.com.ua.

Переможець, проект Dolphins, є результатом співпраці CNH Industrial, Університету Турина, і RADA (IT компанії, що базується в Туріні). Запущений в 2019 році на заводі з виробництва комерційних автомобілів IVECO в Брешії, північна Італія, програма Dolphins використовує машинне навчання і аналітику великих даних для цілей прогнозування профілактичного обслуговування в рамках виробничого процесу. Мета технічного обслуговування з «інтелектуальним» прогнозуванням - передбачити, коли може відбутися відмова обладнання, і тим самим вчасно вжити заходів.

Проект Dolphins є низьковитратним рішенням, і він вже привів до значної економії коштів і часу, оскільки технічне обслуговування обладнання проводиться тільки при необхідності, що веде до збільшення часу безвідмовної роботи, підвищення безпеки та збільшення продуктивності.

Dolphins надає фахівцям з технічного обслуговування інформацію, яка може точно передбачити будь-які потенційні проблеми, які можуть викликати переривання виробничої лінії. Результати говорять за себе: на заводі в Брешії Dolphins показав, що він може передбачити події з імовірністю 90%.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: