Середа, 13 січня 2021 14:39

Німці доплачуватимуть за старі вантажівки від 10 до 15 тисяч євро

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, німецька система субсидій на придбання нових вантажівок проходить останні приготування.

Як відомо, в Німеччині зібралися викуповувати старі вантажівки Євро-3, 4 і 5. В країні очікують швидкого запуску спеціального сайту, куди можна буде подавати заявки. Тим часом уже опублікований список вимог, за якими будуть робити виплати за утилізацію старих вантажівок.

На доплату зможуть розраховувати ті транспортні компанії, які здадуть свої працюючі вантажівки на металобрухт. Кожен утилізований автомобіль повинен бути офіційно викреслений з реєстру діючих транспортних засобів, причому повинен здаватися у розібраному стані.

Також наголошується, що утилізоване транспортний засіб повинен мати німецьку реєстрацію не менше року, до моменту подачі заявки на сайт, аби уникнути ймовірних зловживань.

Власник вантажівки, що відповідає стандарту Євро 5, може претендувати на компенсацію в 15 тис. євро. За вантажівку рівня Євро 4 виплата не буде перевищувати 10 тис. євро. За утилізацію напівпричепа, який працював разом з тягачем можна буде отримати компенсацію в 5 тисяч євро.

Як передає SpecMachinery.com.ua, також зазначається, що загальна сума виплат для однієї транспортної компанії не може перевищувати 800 тис. Євро. Після отримання бонусу, кошти потрібно буде використовувати для придбання нового автомобіля.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: