Понеділок, 04 січня 2021 14:10

Вітчизняний виробник спецтехніки провадить новорічний розпродаж

Як передає SpecMachinery.com.ua, зокрема, Завод спецтехніки «Спецкомплект» пропонує за зниженими цінами вахтовий автобус на базі МАЗ.

Вахтовий автобус ТК-М-6312-АС-20 на базі МАЗ-6312С3 - це бригадний автомобіль, виготовлений на шасі МАЗ-6312с3 6x4. Дані бригадні автомобілі на базі МАЗ допомагають обслуговувати і ремонтувати ЛЕП, газо- і нафтомагістралі, а також інші види комунікацій в важкодоступних районах сільської, гірської та лісової місцевості. Кузовна надбудова «вахтовки» зроблена на Заводі спецтехніки «Техкомплект».

Фургон сконструйований на просторовому каркасі з трубчастим профілем 40х40 мм. Зовнішня обшивка - оцинкований сталевий лист з полімерним покриттям, всередині прошарок з екструдованого пінополістиролу утеплювача і обшита декоративною алюмокомпозітной панеллю. Внутрішня обшивка вантажного відсіку - алюмокомпозіт.

У пасажирському відсіку - 20 сидінь з триточковими ременями безпеки. Обшивка пасажирського відсіку зроблена з 3-міліметрового алюмокомпозіта. Для оздоблення для створення більшого затишку застосована обшивка з малюнком «під дерево».

В кабіні водія - 3 місця (2 пасажирських + 1 водійське). Також передбачено переговорний пристрій з кабіною водія, автономний обігрівач Webasto і вентиляційний люк у стелі.

Базове шасі - МАЗ-6312С3 6x4. Даний автомобіль розрахований на повну масу в 26 т і має вантажопідйомність 17 т. Оснащення - 8-циліндровий V-подібний турбований дизельний двигун. Автомобіль відповідає нормам Е-5.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новинка Заводу спецтехніки "Техкомплект" також може бути укомплектована лебідкою Dargon Winch, розташованій на надрамнику, з тяговим зусиллям від 9 т.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: