Субота, 21 грудня 2019 18:55

На ремонт доріг додають 20 млрд грн

У державному бюджеті на 2020 рік на ремонт, будівництво та експлуатацію автомобільних доріг може бути виділено додатково 20 млрд грн. Але за це ще мають проголосувати депутати Верховної Ради.

Про це пише ЦТС.

"На сьогодні в Дорожньому фонді передбачено 38 млрд грн на ремонт, будівництво та експлуатацію доріг. З цих грошей 31,5 млрд відведено на ремонтно-будівельні роботи ... Зараз разом з урядом і Міністерством фінансів України ми знайшли можливість збільшити бюджет на ремонт і будівництво доріг на майже 20 млрд. Ці гроші дозволять істотно наростити обсяги запланованих робіт ", - повідомив Кубрак.

Тепер, за його словами, слово за парламентарями, які повинні будуть прийняти відповідні законодавчі зміни.

"У Верховній Раді зареєстровано два розроблених нами законопроекту - номер 2661" Про внесення змін до Бюджетного кодексу України "і номер 2660" Про внесення змін до Закону України про Державний бюджет України на 2020 рік ". Прийняття Радою цих проектів відкриє можливість для" Укравтодору " залучити додаткове фінансування з зовнішніх ринків ", - резюмував глава Держагентства.

Нагадаємо, в кінці листопада Олександр Кубрак інформував, що, якщо відкинути виплату зовнішніх зобов'язань і кошти на утримання доріг, то на ремонт державних доріг в бюджеті "залишається близько 25-26 млрд грн ".




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: