Неділя, 07 квітня 2019 16:20

Китайські виробники підйомної техніки почали експансію в ЄС

Великі китайські виробники підйомної техніки Sinoboom і LGMG практично синхронно відкрили офіційні дистриб'юторські центри в Європі.

Китайський виробник самохідних підйомників компанія Sinoboom в кінці вересня і відкрила свій новий центр європейських операцій - Sinoboom Europe / Liftstore в передмісті Варшави, Польща.

Нове підприємство розглядається як важливий крок для компанії в зміцненні її міжнародного профілю і підвищення її частки на ринку. Компанія планує зібрати команду досвідчених європейських і китайських фахівців для того щоб забезпечити збут і післяпродажне обслуговування техніки Sinoboom по всій Європі. Надалі планується відкриття другого аналогічного центру в Нідерландах.

У свою чергу інший виробник підйомної техніки з Китаю - компанія Lingong Group Jinan Heavy Machinery (LGMG) відкрила свій новий європейський розподільний центр в Роттердамі, Нідерланди.

На відкритті були присутні близько 60 гостей з усього світу, в тому числі партнери, такі як PB, а також потенційні дистриб'ютори і дилери. Церемонія відкриття почалася з екскурсії по новому об'єкту, а потім пішли виступи менеджерів і партнерів LGMG. Компанія буде працювати в Європі як LGMG Europe і продавати техніку LGMG як безпосередньо клієнтам, так і через місцевих дилерів.

Менеджер з експорту LGMG Арес Сон прокоментував відкриття нового майданчика: "Ми дуже задоволені нашим новим місцем розташування. Транспортне сполучення відмінне і підтримка з боку місцевих партнерів також була дуже корисною. Наша мета полягає в тому, щоб наші європейські та китайські команди тісно співпрацювали для досягнення наших цілей."




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: