Понеділок, 15 травня 2023 09:59

Український виробник запчастин збудує завод у Польщі

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, ГК «Гідросила» побудує у Вроцлаві завод з виробництва запчастин до сільськогосподарської техніки

Компанія Hydrosila EU придбала у м. Вроцлав (Польща) земельну ділянку (1,6 га) разом із виробничими та адміністративними будівлями, на якій буде облаштовано новий завод з виробництва гідроциліндрів та шестеренних насосів.

Запуск нового виробництва дасть можливість компанії збільшити обсяги постачань до країн Європи, зокрема Німеччини.

«Розміщення виробництва саме в польському місті Вроцлав було обрано через цілий ряд факторів: розвинена інфраструктура (індустріальні парки тощо), сприятливий інвестиційний клімат, прозора система оподаткування (в т.ч. відшкодування ПДВ), ефективна логістика (автошлях Е40), велика кількість кваліфікованих фахівців, в т.ч. українців, із виробничим досвідом», - повідомив співвласник компанії Павло Штутман.

Hydrosila EU - європейське представництво групи компаній «Гідросила», яка випускає гідравлічні силові машини та компоненти гідросистем, серед іншого для сільгосптехніки.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Hydrosila EU у Вроцлаві (Польща) було започатковано ще в 2017 р., головними напрямками діяльності європейського представництва є продажі та логістика продукції українських заводів: АТ «Гідросила», ПрАТ «Гідросила АПМ», ПрАТ «Гідросила ЛЄДА».




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: