Субота, 15 жовтня 2022 11:38

Представили новий автобус на шасі IVECO

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, відомий іспанський виробник автобусів - Carrocerias Ferqui, що відзначає в цьому році своє 65-річчя, виводить на ринок оновлену туристичну модель класу «міді».

Ця 9,2-метрова машина під назвою Nora Travel побудована на шасі середньотоннажника IVECO Eurocargo CC100 з двигуном потужністю 220 к. с. Автобус відрізняється видозміненою за дизайном передньою маскою кузова, з чітко виділеним нижнім повітрозабірником.

Водій також оцінить кращу оглядовість, яку забезпечили нові зовнішні дзеркала та інший вигин лобового скла. Посадку-висадку на водійське сидіння полегшать двері ліворуч по борту, що відкриваються під ширшим кутом.

Пропонуються два варіанти конфігурації салону: стандартний, на 37 місць + водій, і версія для маломобільних людей - 36 місць з можливістю транспортування до 8 візків.

 Об'єм заднього багажного відсіку становить 4 м кубометрів, а сумарна місткість з бічними відсіками - 6 м куб. При цьому версія для маломобільних людей має той самий обсяг багажника, оскільки гідроліфт для візків розташований над заднім мостом.

У автобуса Nora Travel всі зовнішні панелі кузова виготовлені зі скловолокна, що не тільки зменшує вагу, але також захищає від корозії і полегшує ремонт у разі пошкодження.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, модель відповідає європейським стандартам з пасивної безпеки R66.02, що гарантують дотримання необхідного життєвого простору в салоні при перевороті машини.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: