П'ятниця, 11 лютого 2022 12:50

Електробус Mercedes-Benz випробували у зимових Альпах

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, електробус-гармошку eCitaro G перевірили у зимовому режимі на висоті майже 2000 метрів над рівнем моря

В середині січня 2022 року зчленований акумуляторний електробус Mercedes-Benz eCitaro G продемонстрував свої можливості в регулярних рейсах у Зайзер-Альм у Південному Тиролі в умовах зими, з великою кількістю снігу та на висоті близько 2000 метрів над рівнем моря.

Повністю електричний зчленований автобус Mercedes-Benz eCitaro G, оснащений твердотілими батареями та ємністю 441 кВтг, показав стабільну стійкість, тягу та продуктивність із двома привідними вісями.

eCitaro G використовувався на маршруті компанії Silbernagl між містами Compatsch (1850 метрів над рівнем моря) і Saltria (1680 метрів) Seiser Alm, найбільшому альпійському плато в Європі, розташованому в Доломітових Альпах Південного Тиролю в Італії.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, перевізник орієнтується на технічні інновації та максимально можливу сумісність із навколишнім середовищем. Новий Mercedes-Benz eCitaro G виявився оптимальним рішенням.

Нагадаємо, що ознайомитися із перевагами нових автобусів Mercedes-Benz можна завітавши до ПрАТ «АТП «Атлант», офіційного дилера Mercedes-Benz в Україні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: