Неділя, 30 січня 2022 11:32

IVECO представив перший в світі автобус із високим рівнем біозахисту

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, автобус IVECO BUS Crossway, що належить Італійському Червоному Хресту, став першим у світі автобусом із високим рівнем біозахисту.

Італійський Червоний Хрест вибрав Crossway від IVECO BUS для свого нового транспортного засобу з високим рівнем біозахисту.

Це перший у світі транспортний засіб, здатний перевозити до 41 потенційно заразних людей плюс 6 членів екіпажу в умовах повної безпеки в межах обмежених зон, таких як аеропорти, а також у житлових приміщеннях, лікарнях та закладах догляду.

Машина довжиною 12 метрів оснащена двигуном Cursor 9 від FPT Industrial. Унікальна установка включає камеру негативного тиску, яка являє собою прозору оболонку, що оточує пасажирський салон, де різниця тиску зовні запобігає витоку повітря.

Екіпаж може контролювати тиск у камері, насичення вуглекислим газом, температуру та стан фільтрів за допомогою вбудованого цифрового інтерфейсу.

Цей спеціальний автобус IVECO BUS Crossway, замовлений Італійським Червоним Хрестом, оснащений електрогідравлічним підйомником для інвалідних візків і має високі стандарти комфорту: кондиціонер, нічне освітлення, аудіорозсіювання, тоновані вікна та туалети всередині біокамери.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, оббивка та інтер'єр покриті матеріалами, що легко миються, для забезпечення ефективної дезінфекції.

 

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: