Четвер, 27 січня 2022 11:50

Польський Solaris отримав найбільше в своїй історії замовлення на зчленовані електробуси

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Unibuss AS, один із найбільших норвезьких перевізників, замовив 183 зчленованих повністю електричних автобусів Urbino 18 для експлуатації в столиці Норвегії Осло.

Тендерний контракт загальною вартістю близько 100 млн євро став для польського виробника громадського транспорту найбільшим одноразовим продажем зчленованих електробусів на батарейках, перевищивши угоду з MZA Warsaw на постачання 130 електромобілів у 2019 році.

Модель електробуса без викидів Urbino 18 4-го покоління з шарнірним зчленуванням була запущена у 2017 році, і з того часу успішно перевозить пасажирів у багатьох європейських містах, таких як Брюссель, Берлін, Барселона, Варшава, Краків, Познань та Гамбург.

18-метрові електробуси Urbino 18, замовлені Unibuss AS для експлуатації в Осло, будуть оснащені високоенергетичними батареями загальною потужністю понад 500 кВт.

За привід відповідатиме центральний двигун потужністю майже 250 кВт. Серед іншого, в комплектацію електробусів-гармошок увійдуть зарядні USB-порти, спеціальне освітлення та подвійний пандус для людей з обмеженими можливостями.

З огляду на нинішню пандемічну ситуацію в системі кондиціонування повітря використовуватимуться спеціальні посилені фільтри для забезпечення додаткового захисту від вірусів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, нові електробуси Urbino 18 з нульовим рівнем викидів будуть запущені в експлуатацію у квітні 2023 року та замінять стару модель Solaris Urbino, яка використовується у міському русі Осло.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: