Вівторок, 21 грудня 2021 10:08

Renault представила власний водневий електробус

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, британська технологічна компанія Promech Technologies у партнерстві з Renault Group (PVI) розробили електробус, обладнаний водневими паливними елементами.

Міський водневий мінібус Renault Master City Bus H2-TECH, створений на шасі Renault Master ZE-h - є першою спільною розробкою двох компаній.

Компактна пасажирська машина розрахована на перевезення 15 людей. Новинка обладнана водневими паливними елементами, що генерують електроенергію, потужністю 30 кВт.

Ця енергія заряджає літій-іонний акумулятор із сумарною ємністю 33 кВтг, а електродвигун транспортного засобу живиться вже від батареї. Завдяки комбінованому приводу дальність дії електробуса з однієї заправки становить близько 300 км. Бак для зберігання водню містить 4,5 кг Н2.

Завдяки своєму досвіду перетворення шасі фахівці Promech змогли зробити одноступінчастий доступ до пасажирської зони з висотою 250 мм. Важливо відзначити, що конструкція забезпечує низьку, рівну підлогу у всьому салоні і для всіх сидінь.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, міський водневий мінібус Renault Master City Bus H2-TECH буде запущено у виробництво у 2022 році.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: