П'ятниця, 17 грудня 2021 13:43

Дебютував новий акумуляторний міський автобус Škoda

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, група Škoda Transportation презентувала абсолютно нову модель акумуляторного міського електробуса E'CITY.

Прага стане першим містом, куди надійдуть 14 електробусів E'CITY та експлуатуватимуться місцевим транспортним оператором DPP.

Новий автобус на батарейках Škoda E’CITY був побудований за участю турецького партнера-субпідрядника компанії Temsa, на виробничій базі якого були виготовлені його кузови. Дооснащення та остаточне складання електробуса відбуваються на заводі Škoda Transportation у чеському Пілзнері.

Модель E'CITY має довжину 12095 мм при колісній базі 5805 мм і повну масу 19000 кг, а його місткість складає 69 пасажирів, з яких 28 сидячих (2 розкладні сидіння). Новинка компонується трьома дверима та вважається низькопідлоговим типом з висотою посадки 32 см.

E'CITY оснащений електродвигуном потужністю 160 кВт, який може розвивати швидкість до 80 км/год та живиться від акумуляторної батареї, яка за словами Skoda забезпечує понад 160 км запасу ходу при роботі кондиціонера та обігрівача.

Skoda E'CITY пропонує унікальне рішення з подвійною підзарядкою та гальванічно ізольованим зарядним пристроєм на борту.

Швидка зарядка потужністю до 150 кВт здійснюється за допомогою стандартної комбінованої системи типу CCS 2 способами AC і DC в одному роз'ємі або від вбудованого гальванічно ізольованого безпосередньо від мережі постійного струму 600 В/750 В.

Це означає, що протягом дня, коли автомобіль знаходиться в експлуатації за допомогою тягового акумулятора, підзарядити його можна через пантограф за 15-30 хвилин від інфраструктури для трамвая або тролейбусні лінії, чого вистачить ще на один маршрут.

Такі зарядні рішення в реальному житті забезпечують велику щоденну дальність дії та більшу гнучкість у розгортанні на різних трасах. У свою чергу, повністю поповнити акумуляторну батарею і провести її балансування можна вночі в депо.

Кабіна водія закрита у зв'язку із підвищеними вимогами до безпеки. У салоні є місця для двох дитячих чи інвалідних візків, а також для людей з обмеженими фізичними можливостями.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, електробус оснащений сучасною інформаційно-квитковою системою, що включає автоматичний підрахунок пасажирів та обладнання для сліпих. Існує також система відеоспостереження для безпеки пасажирів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: