П'ятниця, 17 грудня 2021 11:42

Італійці представили новий акумуляторний електробус

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Menarinibus представила свій новий та перший повністю електричний автобус Citymood 12e

Італійський виробник автобусів Industria Italiana Autobus, що виробляє автобуси, у тому числі газові версії CNG та LNG під брендом Menarinibus, представив свій новий та перший повністю електричний міський автобус Citymood 12e.

Новий акумуляторний електробус Citymood 12e має довжину 12100 мм, повну масу 19 тонн та місткість до 80 пасажирів. Citymood 12e приводиться в дію електродвигуном Siemens PEM 1DB2016 – 6NB06 з безперервною потужністю 160 кВт чи.

Виробник вказав Siemens як постачальника електродвигунів. Щодо системи заряджання акумуляторів, то Industria Italiana Autobus заявляє, що їх можна заряджати через CCS з максимальною потужністю зарядки 130 кВт, а про можливість заряджання через пантограф не згадується.

В компанії наголошують, що 12,10-метровий електробус Citymood 12e не є модульним транспортним засобом, але може бути налаштований відповідно до потреб транспортних компаній.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Citymood 12e вироблятиметься на власному заводі у Флумері. В Industria Italiana Autobus розповідають, що за повністю електричною версією, швидше за все, буде представлено варіант на паливних елементах.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: