Вівторок, 09 листопада 2021 11:43

Представили оновлений автобус MAN Lion's Intercity

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, MAN модернізував одну із своїх найбільш популярних моделей автобусів

Шість років тому була представлена нова модель приміського автобуса MAN Lion's Intercity, який став масовим у Євросоюзі. І тепер ця модель отримала цілу низку оновлень.

Перш за все дещо змінено зовнішній вигляд машини, яка набула сучасних рис в стилі низькопідлогвого автобуса Lion's City LE. Висота входу спереду може бути різною: опціонально 320 мм на шинах 275/70 R22,5 або 380 мм - на звичайних 295/80 R22,5.

Збільшена висота підлоги у задній частині автобуса дозволила відмовитися від дорогого портального мосту. Двигун у машини поки що колишній, вертикально розташований 7-літровий дизель, але в майбутньому його обіцяють поміняти вже на водневий.

Випускатиметься автобус у двох- та тривісних варіантах, різних за довжиною та пасажиромісткістю. Автори особливо підкреслюють гнучкість у виборі конфігурацій. Розташування та типи сидінь вибираються довільно, і клієнти можуть навіть вибрати різні поручні та багажні полиці.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, залежно від вимог MAN Lion's Intercity може бути налаштований переважно як міський або як міжміський автобус.

 

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: