Вівторок, 20 липня 2021 09:41

В Одесі збудували черговий новий трамвай

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в Одесі завершили збирання нового, частково низкопідлогового трамвая «Одісей».

У вагоноремонтних майстернях КП «Одесміськелектротранс» на минулому тижні закінчили складання чергового нового, частково низкопідогового трамвая. Це один зі звичайних односекційних вагонів типу «Одісей», який отримав, швидше за все, бортовий номер 5004.

На маршрути він поки, виходячи із даних онлайн-навігації електотранспорту, поки не виходив.

Це вже сьомий за рахунком односекційний трамвай «Одісей» в Одесі. Всього ж таких вагонів в місті вже 10 - в урахуванням трьох трисекційних «Одісей-Макс». А якщо враховувати всі нові трамваї, зібрані в Одесі з 2015 року типів «Т3 КВП Од», «Одісей» та «Одісей-Макс» - то вже 26-й.

Основні комплектуючі - кузов вагона за габаритами «Татра-Т3» з частково низьким рівнем підлоги в комплекті з системою управління, яку купують у київській компанії «Політехносервіс».

Електронна система управління чеська. Потім вже в Одесі вагон проходить остаточну фінальну збірку в вагоноремонтних майстернях.

Тут його фарбують, вставляють (вклеюють) скло у вікна, встановлюють сидіння, провадять внутрішню обробку, різні електронні табло, систему безконтактної безготівкової оплати, кабіну водія.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, дизайн таких вагонів розроблений компанією «МДС» і використовується в Одесі та Запоріжжі. В Одесі такі трамваї називаються «Одісей» в односекційному вигляді та «Одісей-Макс» - в трисекційному.

 




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: