Неділя, 27 червня 2021 17:15

В ЄС вперше почали працювати турецькі трамваї

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на маршрутах польського міста Ольштин працюють перші два вагони з п'яти моделі «Панорама», вироблених турецькою компанією Durmazlar.

Перші вагони трамвая Panorama виробництва турецької компанії Durmazlar вийшли на маршрут № 2 в місті Ольштин на півночі Польщі. Це дебют Durmazlar і турецьких трамваїв на ринку Євросоюзу.

П'ятисекційні вагони Panorama з двома кабінами управління мають довжину 32,5 метра, і на 3,2 м довші, аніж наявні в Ольштині трисекційні вагони трамвая Tramino, виробництва польської компанії Solaris (29,3 м).

Повністю низькопідлогові вагони Panorama розраховані на 208 пасажирів, є 38 сидячих місць, а також 4 відкидних місця. З кожного борту є шість дверей - чотири двостулкових в середніх секціях і дві вузькі одно- в головних секціях біля кабіни водія.

На даний момент Durmazlar поставила в Ольштин п'ять вагонів трамвая Panorama. Перший екземпляр був доставлений в лютому 2020 р.

У 2018 турецька компанія і мерія міста підписали контракт на поставку 12 вагонів трамвая з опцією на 12 додаткових одиниць. Вартість контракту склала 108 млн злотих (близько 23,8 млн євро). У разі виконання опціону вартість може збільшитися до 206 млн злотих (45,3 млн євро).

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, турецький трамвай також характеризується низьким рівнем споживання енергії.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: