Понеділок, 01 лютого 2021 08:59

Український виробник вперше продав трамваї за межі колишнього СРСР

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, українська компанія «Татра-Юг», офіс якої знаходиться в Одесі, а виробничі потужності в Дніпрі, виконала весь контракт на поставку трамваїв в єгипетську Олександрію.

Ще в грудні 2020 року в єгипетську Олександрію привезли всі 15 замовлених містом трамваїв виробництва української компанії «Татра-Юг. Таким чином, всі умови контракту на поставку партії трамваїв з української сторони виконані.

Трамваї для Олександрії розроблені за індивідуальними вимогами покупця, щоб бути цілковито пристосованими до особливостей існуючої трамвайної інфраструктури міста і кліматичних умов. Вагони є двосекційними під колію 1435 мм, мають троє дверей, габарити по ширині - 2200 мм, рівень підлоги по всьому салону високий.

Контракт на поставку 15 високопідлогових двосекційних трамваїв в Олександрію (Єгипет) - це перший випадок поставки трамваїв українського виробництва за межі колишнього СРСР.

Контракт був укладений ще у 2017 році. Виробник повідомляв, що переміг на тендері низку відомих компаній. Всього в Олександрію мало бути доставлено 15 нових українських трамваїв К1Е6. Через фінансові проблеми у оператора громадського транспорту Олександрії, поставки трамваїв розпочалися на початку 2019 року.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, перший трамвайний вагон для Олександрії випробували в Дніпрі влітку 2018 року, а в Олександрію його доставили в 2018 році.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: