П'ятниця, 29 січня 2021 13:33

На маршрут вийшов перший електробус IVECO E-Way

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Maresca e Fiorentino, дилер IVECO Bus в Болоньї, поставила місцевому перевізнику, компанії TPER, перший електробус E-Way.

Передана перевізнику машина має середню пасажиромісткість, а довжина електричного автобуса становить 9,5 м. Впродовж перших місяців нинішнього року TPER отримає ще два таких електробуси.

Як відзначають в IVECO Bus, ці машини стануть першими представниками лінійки електробусів середньої пасажиромісткості, поставленими на європейський ринок.

Автобус E-Way середньої пасажиромісткості - новий представник сімейства автомобілів IVECO на електротязі. Лінійка електробусів марки, за даними виробника, - одна із найбільших на ринку: замовники можуть вибрати чотири варіанти довжини кузова, три типи зарядки, три типи акумуляторних батарей; компанія надає також кваліфіковане обслуговування системи електроприводу.

Модель E-Way відрізняється компактними розмірами (довжина 9,5 м, ширина 2,33 м), доступна також версія довжиною 10,7 м. Електробуси даної моделі видрізняються універсальністю і можуть перевозити до 69 пасажирів. Машини оснащуються 16 сидіннями, одним місцем для пасажира з обмеженими можливостями та ручною платформою для інвалідного крісла. Компонуванням передбачено низьку підлогу.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, рама, на якій побудований новий елетробус IVECO виготовляється із нержавіючої сталі. У ній розміщується індукційний електродвигун Siemens потужністю 160 кВт, що «живиться» від блоків акумуляторних батарей, розташованих на даху і в задній частині автобуса. За ніч, за даними виробника, батареї заряджаються до 245 кВт; після шести годин зарядки електробус готовий вийти на лінію і «відпрацювати» повну зміну.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: