П'ятниця, 18 грудня 2020 13:40

Відбулася поставка однієї із найбільших партій автобусів Mercedes-Benz

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Daimler Buses відвантажила шведському замовнику міжміських та приміських автобусів, що стало для німецького автовиробника найбільшим в історії автобусним замовленням зі Швеції.

Серед нових 112 автобусів, 106 одиниць – це модель Mercedes-Benz Intouro та 6 одиниць - автобус бізнес-класу Setra S 416 LE MultiClass. Машини будуть задіяні з січня 2021 року в основному для приміських перевезень школярів і на міжміських маршрутах.

Обидві моделі автобусів Mercedes-Benz мають спільні риси, наприклад, зручні сидіння з відстанню між ними 710 мм і триточковими ременями безпеки, пристрій блокування запалювання в разі виявлення алкоголю в повітрі, що видихається, камеру заднього огляду і підйомник для Intouro.

Міжмісько-приміський автобус Setra з низькою конструкцією шасі і кузова, також обладнаний відкидний аппареллю для інвалідних колясок у задніх дверях.

Як передає SpecMachinery.com.ua, всі 112 автобусів поєднують в собі компактний шестициліндровий рядний двигун Mercedes-Benz OM 936 потужністю 220 кВт (299 к.с.), який працює на екологічно чистому паливі з гіброгенізованої рослинної олії (HVO), і повністю автоматизовану автобусну трансмісію Mercedes-Benz GO 250 8 PowerShift.

Нагадаємо, що придбати сучасні автобуси Mercedes-Benz можна у офіційного дилера продукції німецького виробника ПрАТ «АТП «Атлант»




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: