Середа, 17 червня 2020 12:38

IVECO поставила великій транспортній компанії 145 нових автобусів

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, всі автобуси представлені в версії довжиною 10,8 м.

IVECO BUS, глобальний виробник автобусів (входить в CNH Industrial), виконав відвантаження 145 нових автобусів Crossway. Велику партію автобусів IVECO Crossway Low Entry закупила транспортна компанія ARRIVA STŘEDNÍ ČECHY s. r. o. для подальших операцій в Чеській Республіці, в регіоні Пльзень. Міські 10,8-метрові автобуси IVECO Crossway мають місткість 76 пасажирів, з яких 37 сидячих.

Автобуси Crossway Low Entry агрегатовані АКП та 320-сильним двигуном Tector 7 виробництва FPT Industrial (так само входить в CNH Industrial).

Передня частина автобуса з низькою підлогою і 1,2-метровий широкий дверний отвір полегшують вхід в салон, тим самим скорочуючи час посадки і висадки пасажирів. Також для пасажирів з обмеженими можливостями пересування, слуху та зору, автобуси IVECO Crossway мають виїжджаючу рампу для візків, звуковий супровід інформацією з візуальним дублем і кнопку «зупинка» з написом шрифтом Брайля (допомагає людям зі слабким зором краще розрізняти напис).

Крім того, комфорт пасажирів забезпечують наявність USB-розеток для зарядки мобільних гаджетів, подвійне скління, системи вентиляції та кондиціонування повітря (в т.ч. окремо для водія), а також зона для дитячих та інвалідних візків.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: