Четвер, 05 грудня 2019 19:45

Названо переможця конкурсу «Автобус року»

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, цього року нагорода Sustainable Bus of the Year 2020 дісталась автобусу IVECO Crossway Natural Power.

Автобус IVECO Crossway Natural Power, що працює на газу та вперше був представлений минулого року в Парижі на виставці AutocarExpo, став переможцем конкурсу «Sustainable Bus of the Year 2020», повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі CNH Industrial. Назву нагороди можна перевести як сталий автобус року та розроблений з урахуванням екологічних вимог та норм. Це вже не перша нагорода в арсеналі IVECO BUS, що входить в групу компаній CNH Industrial – минулого року приз дістався електричній моделі IVECO Crealis IMC (In-Motion-Charging).

Crossway Natural Power обладнаний 360-сильним двигуном FPT Industrial CURSOR 9 Natural Power (NP). Ємності для газу вбудовані в дах автобуса за допомогою запатентованої технології, що дозволяє оптимізувати центр ваги автобуса та, завдяки цьому, покращити його стабільність на дорозі. Автобус має аналогічну з дизельною моделлю пасажиромісткість та об’єм багажного відділення. Запас ходу моделі становить близько 600 км.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: