Неділя, 21 квітня 2019 10:14

IVECO отримав найбільше замовлення на електроавтобуси

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, Heuliez Bus, дочірнє підприємство Iveco Bus у Франції, отримало замовлення на поставку 49 електроавтобусів Heuliez GX437 з можливі розширенням парку ще на 51 одиницю.

Як повідомили в прес-службі концерну, для двох міст в Нідерландах замовлені 49 зчленованих міських автобусів Heuliez GX437. І на сьогоднішній день - це найбільше замовлення для цієї моделі – передає SpecMachinery.com.ua.

Поставка почнеться в грудні 2019 року, і якщо все пройде успішно - буде замовлений ще 51 автобус протягом чотирьох років. Таким чином, відразу в двох регіонах - електроавтобуси повністю витіснять «дизель».

Heuliez GX437 для цих цілей був обраний за низьку емісію завдяки унікальній літій-іонній системі батарей NMC. Акумулятори мають можливість швидкої зарядки в русі, що дозволяє здійснювати більш далекі поїздки.

Автобус пропонує високий рівень комфорту для пасажирів, включаючи зручні сидіння, USB-порти для зарядки, Wi-Fi і кондиціонер. Легка конструкція виготовлена ​​з нержавіючої сталі, корпус - з композитних панелей і має посилений захист.

Heuliez GX437 може перевозити понад 100 осіб.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: