Вівторок, 20 серпня 2024 09:41

В Одеській області придбають 26 шкільних автобусів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Департамент освіти та науки Одеської обласної державної адміністрації оголосив про намір придбати шкільні автобуси двох типів на загальну суму 82 мільйони 300 тисяч гривень.

Тендерна закупівля проводиться у системі електронних закупівель Prozorro.

Загалом департамент планує придбати 25 звичайних шкільних автобусів та один облаштований двома місцями для школярів з обмеженою здатністю до пересування.

Це може бути або автобус середньої місткості з низькопідлоговим заднім майданчиком, або з високою підлогою і підйомником для крісел колісних

Таким чином, середня стартова вартість одного автобуса складає 3,15 млн. гривень.

У червні 2024 року Кабінет Міністрів України затвердив розподіл коштів з державного до місцевих бюджетів на придбання шкільних автобусів.

З мільярда гривень, виділених Кабміном, Одеська область мала отримати 56 мільйонів 734 тисячі гривень, Херсонщина - 6 мільйонів 615 тисяч гривень, а Миколаївщина - 43 мільйонів 14 тисяч гривень. 

У 2023 році департамент освіти та науки Одеської обласної військової адміністрації уклав угоду із товариством з обмеженою відповідальністю "Торговий дім "Еталон авто" щодо постачання 28 шкільних автобусів на загальну суму понад 82 мільйони гривень.

Закупівля запланована у форматі "запит (ціни) пропозиції".  Запит цінової пропозиції — це спосіб закупівлі через Prozorro Market, яким може скористатися замовник для визначення найкращої ціни.

За етапами процедура може здатися схожою до відкритих торгів, але особливості, що їй властиві, роблять її набагато привабливішою як для замовника, так і для учасника:

З усіх конкурентних процедур в Prozorro проводиться найшвидше — мін. за 4 дні;

Відсутній етап для подачі запитань, вимог чи скарг;

Не потрібно готувати кваліфікаційну документацію і відповідно замовнику не треба проводити кваліфікацію;

Також не має етапу "Редукціон".

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, замовник оголошує запит на товар певної категорії, далі система розсилає повідомлення всім постачальникам, хто в ній акредитований.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: