Четвер, 08 серпня 2024 10:53

В Одесі модернізують старі трамваї

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, КП «Одесміськелектротранс» провело два тендери на закупівлю основних комплектуючих для модернізації трьох старих трамваїв «Татра-Т3».

В Одесі провели два тендери у системі Prozorro на закупівлю електронних систем керування тяговими електродвигунами та комплектів передніх і задніх масок вагонів для подальшої модернізації трамваїв моделі «Татра-Т3».

У 2024 році початково планувалося модернізувати 5 таких вагонів, але оголошені раніше тендери на закупівлю, відповідно, 5 комплектів елементів для цього скасували.

А згодом провели нові тендери - вже на комплекти транзисторно-імпульсних систем керування для трьох вагонів та комплектів кінцевих масок, обшивки та систем кондиціонування для двох вагонів.

По першому тендеру вартістю 13,2 млн. гривень вже визначено переможця - єдиним учасником стала фірма ТОВ «ЕЛСІЕЛ-ТРАНС», яка за 13,2 млн грн до кінця 2024 року повинна поставити три нові електронні системи керування тяговими електродвигунами з бортовим комп’ютером.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, другий тендер ще триває, його стартова вартість 4 млн. гривень. Термін постачання кондиціонерів та комплектів обшивки і масок вагонів - також до кінця 2024 року.

 




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: