Неділя, 07 квітня 2024 12:34

Київ придбає 85 турецьких автобусів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, тендер на постачання автобусів для «Київпастрансу» виграла турецька компанія.

«Київпастранс» уклав договір із турецькою компанією Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayii Ve Ticaret A.Ş. на постачання пасажирських автобусів. Проєкт реалізується у рамках кредиту Європейського інвестиційного банку (ЄІБ). Вартість договору — 18 591 017,25 євро.

За ці кошти закуплять 85 автобусів з низькою підлогою Anadolu Isuzu Citiport 12. Як повідомлялося раніше, перша партія надійде через 8 місяців після внесення авансу. В цілому на виконання договору у виробника буде 22 місяці.

Тендер на їх купівлю було оголошено ще у листопаді 2021 року, але так і не відбувся через повномасштабне воєнне вторгнення. Процеси з тендеру відновилися лише у 2023 році.

Заявки на участь подали лише дві компанії. Обидві турецькі — Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayii Ve Ticaret A.Ş. та Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi A.Ş.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, перша виробляє автомобілі та автобуси за ліцензією японської фірми Isuzu. Друга — дочірня компанія фінансово-промислової групи Koç Holding, що спеціалізується на виробництві автобусів та військової техніки.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: