Четвер, 02 листопада 2023 11:36

Став відомий найпопулярніший міжміський автобус в Європі

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія IVECO Bus днями відзначила випуск 60-тисячної машини моделі Crossway, запущеної ще в 2006 році.

Сьогодні це найбільш продаваний міжміський автобус (клас II) в Європі. Щорічно реалізується близько 4 тис. од., половина з яких – з низьким входом (Low Entry).

На міжнародній виставці Busworld Europe 2023, що нещодавно пройшла в Брюсселі, була показана рестайлінгова версія автобуса, а також нове виконання на електротязі – Crossway Electric LE.

Зазначимо, що модель Crossway сьогодні доступна у чотирьох варіантах за довжиною: 10,8; 12; 13 та 14,5 м. На вибір пропонується широкий асортимент двигунів, у тому числі на біогазі, гібридні та суто електричні.

Не дивно, що автобуси IVECO Crossway за останні роки були відзначені рядом найпрестижніших нагород. Це International Bus & Coach Award 2017, а також чотири призи за екологічність Sustainable Bus of the Year у класі міжміських автобусів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, зокрема, приз SBY 2018 отримала газова версія Low Entry, SBY 2020 – з мотором Natural Gas, SBY 2023 – біометановий гібрид Low Entry та, нарешті, нещодавній SBY 2024 – електробус Low Entry.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: