Четвер, 10 серпня 2023 11:01

Для Чернівців придбають 50 тролейбусів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у Чернівцях оголосили міжнародний тендер на придбання відразу 50 тролейбусів трьох типів за кредитні кошти Європейського інвестиційного банку (ЄІБ).

Міська влада Чернівців планує майже повністю оновити тролейбусний парк за рахунок придбання відразу 50 нових тролейбусів за рахунок кредиту ЄІБ.

Загальна сума кредиту перевищує 13 мільйонів євро та передбачає не лише закупівлю тролейбусів, але й будівництво нової тролейбусної лінії.

Будуть закуповувати три типи тролейбусів: звичайні, звичайні зі збільшеним автономним ходом від акумуляторів та зчленовані двосекційні. Тендерні пропозиції очікуються до 21 вересня та поділені на три лоти.

Лот №1 – 35 нових тролейбусів довжиною 12 метрів (від 11,9 до 12,7 м) з аварійним автономним ходом до 1 км. Загальна місткість тролейбусів 105 пасажирів, має бути 27-33 сидячих місця (30 місць +/- 10%), в тому числі 1 місце для дитячих чи інвалідних візків та не менше 4 місць для маломобільних пасажирів.

Перша партія має бути доставлена не пізніше ніж за 8 місяців з дати отримання авансового платежу, а загалом поставка має закінчитись протягом 20 місяців з дати отримання авансового платежу.

Лот №2 – 5 нових тролейбусів довжиною 12 метрів з автономним ходом від 25 до 30 км, в інших характеристиках вони ідентичні звичайним 12-метровим тролейбусам.

Перша партія має бути доставлена не пізніше ніж за 8 місяців з дати отримання авансового платежу, а загалом поставка має закінчитись протягом 12 місяців з дати отримання авансового платежу.

Лот №3 – 10 нових зчленованих тролейбусів з двома тяговими двигунами та аварійним автономним ходом до 1 км. Вони повинні мати довжину 17 метрів, місткість не менше 165 пасажирів з 36-44 сидячими місцями (40 +/- 10%).

Перша партія має бути доставлена не пізніше ніж за 8 місяців з дати отримання авансового платежу, а загалом поставка має закінчитись протягом 16 місяців з дати отримання авансового платежу.

Документи від учасників приймаються до 21.09.2023 після чого розпочнеться оцінка пропозицій.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на сьогодні на балансі Чернівецького тролейбусного управління обліковується 93 пасажирських тролейбуиа, з яких 22 - зчленовані Škoda 15Tr та HESS Swisstrolley 2 що були отримані вживаними.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: