Середа, 12 жовтня 2022 12:54

Komatsu представить інноваційний електричний колісний навантажувач

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компактний колісний електричний навантажувач з нульовим рівнем викиді від Komatsu та Moog дебютує на виставці Bauma 2022.

На виставці Bauma 2022 Komatsu представить та продемонструє концепцію компактного колісного навантажувача з нульовим рівнем викидів, що працює від акумуляторів.

Повністю електрична машина була розроблена у співпраці з Moog, виробником систем точного керування.

Moog надав інтелектуальну систему електрифікації машини, яка включає електричний тяговий двигун, електричні циліндри підйому, нахилу та рульового управління, силову електроніку, комп'ютер управління системою, акумулятор і систему управління акумулятором.

Ця система допоможе Komatsu контролювати не тільки рух навантажувача, а й його енергоспоживання, щоб збільшити час роботи та скоротити витрати на технічне обслуговування порівняно з альтернативними дизельними двигунами.

Komatsu забезпечила проектування та складання на рівні автомобіля, включаючи структурні конфігурації для інтеграції системи електрифікації.

Інтегроване програмне забезпечення діє як мозок системи, з'єднуючи та інтелектуально координуючи дії всієї машини, тоді як повністю електричні актуатори та двигуни забезпечують мускулатуру.

Розробники машини кажуть, що інтегрований характер системи забезпечує підвищену ефективність та керованість. Він також дозволяє оновлювати функції бездротової мережі.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Komatsu та Moog проведуть спільні випробування прототипу повністю електричного навантажувача після Bauma, щоб підтвердити його ефективність, час роботи та комфорт, перш ніж виводити його на ринок.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: