Понеділок, 19 вересня 2022 11:50

На ринку з’явився новий маневрений автокран

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новий автокран TMS800-2 від Grove поєднує функції великого крана і зручнішу для транспортування 80-тонну конструкцію.

Manitowoc заявляє, що TMS800-2 пропонує «широкий спектр покращень, включаючи діаграми навантаження, трансмісію та налаштування».

Сфери діяльності, призначені для машини, включають відновлювані джерела енергії, встановлення вишок стільникового зв'язку, а також роботи на дорогах та мостах.

Це легша версія TMS9000-2 (115-тонний автокран Grove), з тією ж ергономічною кабіною і змінними противагами, але з більш короткою стрілою, максимальною вантажопідйомністю 80 тонн і відмінними можливостями для руху дорогами.

Оновлений TMS800-2 має максимальну висоту оголовка 60 м при оснащенні телескопічною відкидною гратчастою насадкою до 18, яка поставляється в конфігураціях з ручним або гідравлічним управлінням.

Асиметрична система виносних опор MAXbase забезпечує маневреність на тісних робочих майданчиках, що потребують максимального вильоту.

TMS800-2, що приводиться в дію двигуном Cummins X12 з турбонаддувом потужністю 475 кінських сил, має високий крутний момент.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в той час, як механічна коробка передач Eaton Roadranger входить у стандартну комплектацію, доступна додаткова автоматична версія Eaton Fuller UltraShift Plus.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: