Неділя, 20 лютого 2022 12:00

На ринку з’явився новий 100-тонний гусеничний кран-телескоп

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія SENNEBOGEN запустила новий телескопічний гусеничний кран вантажопідйомністю 100 тонн.

Ця машина заповнить проміжок поміж існуючими моделями вантажопідйомністю від 16 до 130 тонн і стане цікавим рішенням для компаній.

Новий телескопічний гусеничний кран SENNEBOGEN 6103 E вантажопідйомністю 100 т та із максимальною довжиною стріли до 62 м, спеціально розроблений для складних завдань із підіймання та транспортування вантажів.

Модель оснащена дизельним двигуном потужністю 186 кВт екологічного стандарту stage V, який також гідравлічно приводить у дію потужний гусеничний привід машини, а також основну та допоміжну лебідку з тяговим зусиллям 100 кН кожна та забезпечує швидкість троса 125 м/.

5-секційна штирова стріла нового 6103 E має максимальну довжину 46,8 м у стандартній конфігурації, але досяжність може бути опціонально оптимізована до 62 м за допомогою гуська та подовжувача.

100-тонна машина дозволяє працювати на пересіченій місцевості. Завдяки міцній телескопічній гусеничній ходовій частині з максимальною шириною колії 4200 мм немає потреби у трудомісткому позиціонуванні або підтримці машини.

Телескопічний кран має кабіну, яка у стандартній комплектації може нахилятися до 20 градусів. Також її можна гідравлічно підняти до рівня очей 5,60 м.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, існує також можливість керування краном з кабіни за допомогою дистанційного радіокерування, що забезпечує додаткову точність та безпеку.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: