Середа, 22 грудня 2021 10:50

На Черкащині працюватиме новий навантажувач EVERUN

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новий навантажувач EVERUN ER26 ECO з ківшем 4в1 отримало підприємство, розташоване в Черкаській області

Вантажопідйомність моделі становить 2,6 тонни за потужності двигуна 103 к.с. Споряджена маса EVERUN ER26 ECO досягає 5 тонн.

Навантажувач має привід на всі колеса і шарнірно-зчленовану раму, що дозволяє працювати з найважчими вантажами і на різних покриттях без втрати потужності. Два гідроциліндри забезпечують оптимальне розподілення навантаження на навантажувальні важелі.

Колісний навантажувач EVERUN в стандартній комплектації передбачає: кондиціонер, широкооглядову кабіну, джойстикове управління, систему запуску двигуна в зимовий період, додаткові гідролінії, поліпшену систему змащення, камеру заднього огляду, дисплей оператора та світлодіодне освітлення.

Надійний двигун YUNNEI і трансмісія Power Shuttle прості в обслуговуванні, а постійна наявність запасних частин і сервісних центрів практично у всіх обласних центрах України дозволяє зробити технічне обслуговування фронтальних навантажувачів EVERUN максимально простим і швидким.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, офіційний дилер техніки EVERUN -  компанія АГСОЛКО надає весь спектр гарантійного та післягарантійного сервісного обслуговування, забезпечує наявність запасних частин, консультацію і навчання операторів.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: