Понеділок, 22 листопада 2021 11:46

Японці представили електричний гусеничний кран із двигуном Deutz

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, дебютував новий повністю електричний гусеничний кран MAEDA із двигуном Deutz

У співпраці з німецьким виробником двигунів Deutz AG японська компанія MAEDA розробила прототип повністю електричного гусеничного крана CC1485.

Цей новий кран MAEDA стане третьою моделлю в каталозі серед електричних кранів з літій-іонним акумулятором і доповнить існуючі моделі MC285CB-3 і MC305CB-3 з нульовим рівнем викидів.

Міні-гусеничний кран CC 1485 вантажопідйомністю до 6 тонн, оснащений приводом електроприводом з двигуном Deutz, забезпечує аналогічні з дизельною моделлю робочі характеристики, але без викидів і шуму.

Новий компактний гусеничний кран CC 1485 робочою масою 14,4 тонн оснащений 360-вольтним електроприводом з двигуном Deutz, потужністю 40 кВт (пікова потужність 80 кВт).

На одному заряді акумуляторної батареї новий кран здатний працювати до 3 годин, а повне заряджання акумуляторної батареї через роз'єм типу 2 відбувається за 120 хвилин.

MAEDA не озвучила подробиці робочих характеристик нового крана крана CC 1485 і коли він буде запущений на європейський ринок. Але, якщо враховувати те, що цей кран фактично є електроприводним аналогом моделі CC1485S з дизельним двигуном Isuzu, то він має схожі робочі можливості.

Це максимальна 4-секційна стріла, вантажопідйомність 6 тонн при вильоті стріли 2,6 метра, вантажопідйомність 4,3 т при максимальному робочому радіусі 16,1 метра та вантажопідйомність до 2 тонн під час руху.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, також до цього варто віднести максимальну робочу висоту підйому крана 16,7 метра (22 метри з подовжувачем) та максимальна висоту підйому з нижче рівня землі до 24,5 метра.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: