Вівторок, 25 травня 2021 10:40

Yanmar представив три міні-екскаватори нового покоління

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Yanmar Compact Equipment EMEA оголосила про випуск трьох нових міні-екскаваторів: SV15 VT, SV17 VT та SV19 VT.

SV15 VT має 3-циліндровий двигун з непрямим впорскуванням палива з механічним управлінням.

Гідравлічна система з подвійним шестерним насосом забезпечує потік 28,6 л/хв при максимальному тиску 205 бар, забезпечуючи зусилля копання 7,4 кН (коротка стріла) і 12,9 кН (ківш), а також постачається зі стандартною допоміжною гідравлічною лінією.

Компонування гусеничної рами із трьома нижніми роликами і регульованою ходовою частиною (990-1170 мм) забезпечує універсальність і комфортну їзду для оператора.

Компактні розміри і транспортна вага всього 1465 кг/1555 кг означають, що SV15 VT можна легко буксирувати між робочими майданчиками разом з ковшами і легким навісним обладнанням на стандартному причепі повною масою 2,5 т.

Модель SV17 VT також оснащена 3-циліндровим двигуном з непрямим уприскуванням палива з механічним управлінням.

Використовуючи відому гідравлічну систему ViPPS від Yanmar, яка об'єднує потік окремих насосів для отримання оптимального поєднання з точки зору швидкості, потужності і балансу, SV17 VT гарантує плавне і одночасне виконання робочих рухів.

Зусилля копання 9,9/16 кН, тягове зусилля 12,8 кН/8 кН (перша/друга швидкість) і дві швидкості руху (2,4 або 4,8 км/год) підвищують ефективність оператора.

 SV19 VT – це абсолютно нова модель, яка вирізняється малим радіусом повороту як спереду, так і ззаду, а також великою амплітудою повороту стріли.

Продуктивність гідравліки SV19 VT становить 39 л/хв за максимального тиску 220 бар. Оператори отримують вигоду від зусилля копання 11,4/16,7 кН  і тягового зусилля 12,9 кН при двох швидкостях руху - 2,4 або 4,4 км/год.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, всі три екскаватори в стандартній комплектації оснащені системою управління парком машин нового покоління Yanmar SmartAssist Remote. Завдяки повідомленням про місцезнаходження і статус обладнання в режимі реального часу, система забезпечує віддалене відстеження за допомогою ПК або смартфона.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: