Середа, 17 лютого 2021 11:44

На ринку з’явився 11-тонний кран із дистанційним керуванням

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Manitex Valla вивела на ринок новий 11-тонний, дистанційно керований, електричний мобільний кран

Це повністю новий електричний самохідний кран V110R, що працює на акумуляторних батареях і керований дистанційно.

Електрична машина V110R з переднім приводом та знімними противагами для максимальної гнучкості при транспортуванні, приводиться в дію за допомогою двох електродвигунів змінного струму потужністю по 6,5 кВт. Модель має вантажопідйомність до 11000 кг і висотою підйому до 10,4 метра.

V110R має максимальну ширину 1 497 мм, максимальну висоту машини 2232 мм і максимальний радіус повороту 3945 мм, що чудово підходить для роботи в обмежених і перевантажених місцях, але при цьому забезпечує максимальну маневреність і гнучкість. Напрямок руху визначається за допомогою заднього моста, але також є можливість зустрічного обертання передніх коліс для збільшення кутів повороту.

Несуча конструкція рами крана V110R виконана з високоякісної сталі, яка також використовується в 3-секційної стрілі з восьмикутним перетином. Гальмівна система передніх коліс працює за допомогою електричного гальма із додаванням гідравлічного гальма гальмування на коробці передач.

Для зарядки електричного акумулятора 80 В - 640 Ач використовується вбудований високочастотний зарядний пристрій. Напруга джерела живлення: 3P + PE, 400VAC +/- 10%, 50/60 Гц. Для підвищення безпеки передбачена електронна система обмеження навантаження (LMI), а для перегляду робочих параметрів крана є дисплей.

Серед технічних особливостей слід виділити гідравлічну систему з робочим тиском 220 бар, що працює від електронасоса змінного струму потужністю 12 кВт з приводом від інвертора. Також заднє рульове управління з поворотом на 180 градусів, електрогідравлічні гальма і бортовий зарядний пристрій.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, також доступні збільшена колісна база, лебідка, самовирівнюючі вила, стабілізатор поперечної стійкості і складану стріла, які доповнюють кран роблячи його універсальним і придатним для виконання різних завдань.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: