Неділя, 06 грудня 2020 10:33

Bobcat представляє нове покоління поворотних «телескопів»

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Bobcat у співпраці з Magni TH з Італії запустив розширену лінійку роторних телескопічних навантажувачів нового покоління для ринків Європи, Близького Сходу, Африки та країн СНД.

Нова лінійка поворотних телескопічних навантажувачів Bobcat включає десять моделей для європейського ринку, що відповідають вимогам Stage V, з висотою підйому від 18 до 39 м і вантажопідйомністю від 4 до 7 тон. Вони доповнюються ще чотирма моделями з двигуном Stage IIIA, призначеними для регіонів Близького Сходу, Африки та СНД, з висотою підйому від 18 до 25 м і вантажопідйомністю від 4 до 6 тон.

Машини мають понад 20 варіантів навісного обладнання та багато різних опцій. Поворотні телескопічні навантажувачі Bobcat автоматично розпізнають навісне обладнання, з яким вони пов'язані, за допомогою технології RFID, котра завантажує на дисплей відповідні діаграми навантаження. В результаті машина готова до безпечної роботи протягом декількох секунд, а на сенсорному екрані відображається динамічна діаграма навантаження, яка дозволяє оператору стежити за центром ваги вантажу.

Поворот револьверної головки на 360 ° дозволяє машинам обробляти вантажі в будь-якому місці робочої зони без необхідності переміщатися. Це ідеальне рішення для міських районів з обмеженим простором і обмеженим маневруванням.

Роторні телескопічні навантажувачі часто називають машинами «3-в-1», оскільки вони поєднують в собі характеристики телескопічного навантажувача з характеристиками підйомної робочої платформи і крана. Тому вони застосовуються в основному в будівництві (80%), але також і в промисловому обслуговуванні.

Як передає SpecMachinery.com.ua, в кабіні все роторні телескопічні навантажувачі Bobcat оснащені великим яскравим сенсорним дисплеєм з інтуїтивно зрозумілим керуванням машиною. Управління настройками машини здійснюється на п'яти різних сторінках. Перехід між цими сторінками надзвичайно простий і інтуїтивно зрозумілий за допомогою сенсорного екрану або джойстика. Сторінка обмежень також дозволяє оператору обмежувати робочу зону в трьох вимірах і робочі швидкості для максимального контролю і безпеки.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: